Azt hitted, már mindent tudsz Johnnyról?

Teszteld le tudásod, mert könnyen lehet, hogy egy igazi rajongó sem tudhat mindent a színész mozgalmas életéről!

 

1. Melyik tv-sorozattal vált ismertté?

    a. San Francisco utcáin

    b. Beverly Hills 90210

    c. Melrose Place

    d. 21 Jump Street

 

2. Melyik zenekar CD-jén gitározik egy dalban?

    a. Rolling Stones

    b. Green Day

    c. Oasis

    d. Billy Talent

 

3. Melyik európai országban él?

    a. Lengyelország

    b. Franciország

    c. Németország

    d. Spanyolország

 

4. Melyik filmben NEM játszott?

   a. Vanília égbolt

   b. Csokoládé

   c. A titkos ablak

   d. Ollókezű Edward

 

5. Jack Sparrow kellékei közöl melyiket viseli a magánéletben is?

   a. faláb

   b. aranyfog

   c. kard

   d. kalózkendő

 

6. Melyik színésznővel nem volt kapcsolata?

   a. Keira Knightley

   b. Kate Moss

   c. Vanessa Paradis

   d. Winona Ryder

 

7. Melyik filmjéért jelölték Oscarra?

   a. Charlie és a csokigyár

   b. Az Álmosvölgy legendája

   c. Betépve

   d. Én, Pán Péter

 

8. Melyik legendás színész volt a legjobb barátja?  

    a. River Phoenix

    b. Marlon Brando

    c. Charles Bronson

    d. Chuck Norris

 

9. Kire emlékezteti a karján található " Betty Sue " tetoválás?

    a. az édesanyjája

    b. az exbarátnőjére

    c. a nagymamájára

    d. a lányára

 

10. Milyen madarat tetováltatott a karjára?

      a. galamb

      b. veréb

      c. fecske

      d. sas

 

11. Melyik rockerről mintázta Jack Sparrow figuráját?

     a. Jon Bon Jovi

     b. Mick Jagger

     c. Keith Richards

     d. Bono

 

12. Melyik VIP klub tulajdonosa volt korábban?

     a. a müncheni P1-é

     b. az ibizai Pacháé

     c. a berlini 90 Grade-é

     d. a Los Angeles-i Viper Roomé

 

13. Melyik filmben nyomoz kedvenc hőse, Hasfelmetsző Jack után? 

     a. A pokolból

     b. Ed Wood

     c. Halott ember

     d. Gilbert Grape

 

14. Mi szeretett volna lenni gyermekkorában?

     a. rocksztár

     b. színész

     c. sportoló

     d. űrhajós

 

15. Melyik rendezővel dolgozik a legszivesebben?

     a. Robert Rodriguez

     b. Terry Gilliam

     c. Tim Burton

     d. Gore Verbiski

 

16. Mi a beceneve?

     a. Mr. Noise

     b. Mr. Stench

     c. Mr. Big

     d. Mr. Brown

 

17. Hogy hívják a lányát?

      a. Lilly-Rose Melody 

          b. Elizabeth Orchid Rose

      c. Sharon Black-Voice

      d. Andrea Tulip-Sound

 

18. Melyik volt az első mozifilmje?

          a. Nyeremény nyaralás

       b. A szakasz

       c. Cry Baby

       d. Rémálom az Elm utcában

 

19. Melyik esemény történ t16 éves korában?

           a. Összetört egy hotelszobát New Yorkban.

       b. Felpofozott egy rendőrt. 

       c. Megvert egy paparazzót Londonban.

       d. Kicsapták az iskolából.

 

20. Hol vásárol magának szigetet?

           a. a Karib-tengeren

       b. a Keleti-tengeren

       c. a Fekete-tengeren

       d. a Földközi-tengeren

 

 

MEGOLDÁSOK:  1-d, 2-c, 3-b, 4-a, 5-b, 6-a, 7-d, 8-a, 9- a, 10-c, 11-c, 12-d, 13-a, 14-a, 15-c, 16-b, 17- a, 18-d, 19-d, 20-a


     A nagy Karib kvíz!

A helyes válaszok betűjeléből kiolvashatod Johnny születési nevét!

 

1. Hogy hívják Jack Sparrow hajóját?

   a. Titanic

    h. Armageddon

    j. Black Pearl

    k. Dauntless

 

2. Ki volt esélyes Jack Sparrow szerepére?

    l. Al Pacino

    k. George Clooney

    m. Val Kilmer

    o. Jim Carrey

 

3.  Melyik évszázadban játszódik mindhárom epizód?

     h. 1700-as években

     j. 1500-as években

     k. 1600-as években

     l. 1800-as években

 

4. Kinek az apja Bocskor Bill?

    n. Will Turner

    m. Elizabeth Swann

    o. Davy Jones

    p. Jack Sparrow

 

5. Hogy hívják Barbossa kapitány majmát?

    c. Jack

    d. Will

    e. Lizzy

    f. John

 

6. Melyik kategóriában nyert Oscar-díjat a második rész?

   h. a legjobb vizuális effektek

   k. a legjobb díszlet

   o. a legjobb hang

   p. a legjobb hangvágás

 

7. Mi Jack kapotány kedvenc itala?

    v. kóla

    p. sör

    q. tej

    r. rum

 

8. Mivé változnak az első részben a kalózok?

    d. pókká

    e. farkassá

    i. élőhalottá

    h. kígyóvá

 

9. Mi a harmadik rész teljes címe?

    d. A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

    s. A Karib-tenger kalózai: A világ végén

    q. A Karib-tenger kalózai: Elfelejtett világ

     v. A Karib-tenger kalózai: Fekete Gyöngy átka

 

10. Ki az, aki a harmadik részben Jack Sparrow apjaként tűnik fel?

     u. Mick Jagger

     k. Ron Wood

     l. Charlie Watts

     t. Keith Richards

 

11. Ki a trilógia rendezője?

     o. Gore Verbiski

     r. Martin Scorsese

     s. George Lucas

     t. Steven Spielberg

 

12. Melyik parkban látható a Pirates of the Caribbean nevű látványosság?

     k. Európa Park

     o. Legolang

     p. Disneyland

     l. Hyde Park

 

13. A harmadik részben hova szeretné eljuttatni az apja Elizabethet?

     j. Amerikába

     w. Franciaországba

     t. Kínába

     h. Angliába

 

14. Az első részben mi az utolsó kincs?

     e. medál

     f. gyűrű

     g. nyaklánc

     h. szobor

 

15. Mi Will Turner eredeti foglalkozása?

     a. pék

     k. asztalos

     r. kovács

     v. lakatos

 

16. Kik házasodnak össze a harmadik rész végén?

     t. Jack és Elizabeth

     c. Barbossa és Elizabeth

     r. senki

     d. Will és Elizabeth

 

17. Ki engedi ki a Krakent?

     d. Will Turner

     e. Davy Jones

     o. Norrington

     p. Jack Sparrow

 

18. Minek álcázza magát a harmadik rész elején Tia Dalma?

     r. kalóznak

     s. masszőrnek

     p. halárusnak

     u. királylánynak

 

19. Melyik jelenet ismétlődik meg az első és a második részeben is?

      p. Swann kormányzó véletlenül letör egy gyertyatartót a börtön faláról.

      s. Swann kormányzó véltlenül letör egy rácsdarabot a börtön faláról.

      t. Swann kormányzó véletlenül letör egy polcot a börtön faláról.

      o. Swann kormányzó véletlenül letör egy cseppkövet a börtön faláról.

 

 

MEGOLDÁS:  John Christopher Depp

Oldalmenü
Szavazás
Kit szeretsz jobban? Johnny, mint...
Sweeney Todd
Jack Sparrow
Willy Wonka
Ollókezű Edward
Ichabod Crane
Naptár
Diavetítő